Skip to content
MENUMENU
  • Hem
  • Shop
  • Blogg
  • Podcast
    • Kategorier

      • Caveman cooking
      • Matradio-hos
      • Middagstips
      • Mycket mera mat
      • Myskellefeå
      • Nyheter
      • Okategoriserade
      • Podcast
      • Restaurangbesök
      • SVT
      • Tips
      • Tips&trix
  • Tips
  • Kontakt
  • Om oss
  • Checkout
  • Cart
 ...

CHARLES F. LUMMIS

inline 10 juli, 2015

Started off with the Mixed Seafood Sampler (Venetian Style). Foe our main dish we ordered the Vermicelli with Cuttle Fish Ink Sauce over Polenta and Tuscan Roast Lamb Chops. Everything was delicious.

 Category
  • Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
© 2014 Vilda Kocken by Inline
